Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Φορτώνει...

μακετες τρενων

Έχουμε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή μακέτας τρένων. Η κάθε μακέτα σχεδιάζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προδιαγραφές σας (διαθέσιμος χώρος τοποθέτησης, επιθυμητό τοπίο/θεματολογία, κλίμακα, κτλ.).

αρχιτεκτονικα μοντελα

Θέλετε να κατασκευάσετε το μοντέλο του έργου σας υπό κλίμακα; Εμείς σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοντέλα σε όποια κλίμακα ορίζει το μέγεθος και η χρήση του κάθε έργου. Δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια κατά τον σχεδιασμό έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα της αρχιτεκτονικής μακέτας να είναι άρτιο.

ειδικος σχεδιασμος

Τα έργα που αναλαμβάνουμε είναι πολυποίκιλα και οι δημιουργίες των μοντέλων ή/και μακετών διαφέρουν ως προς το είδος, το μέγεθος, την κλίμακα και την πολυπλοκότητα της κάθε κατασκευής. Δείτε δείγματα της δουλειάς μας στη σελίδα με τα έργα μας.

σχεδιασμος προϊοντος

Είμαστε παθιασμένοι με τον σχεδιασμό! Σχεδιάζουμε και παράγουμε αντικείμενα που ποικίλουν τόσο όσο προς το είδος, το υλικό, την κλίμακα και την ποσότητα παραγωγής. Καλέστε μας για την ανάθεση σχεδιασμού και παραγωγής του δικού σας αντικειμένου.

διαφημιση προωθηση

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοντέλα υπό κλίμακα για την προώθηση προϊόντων & υπηρεσιών . Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με το μοντέλο που θέλετε, είτε πρόκειται για τις ανάγκες ενός τηλεοπτικού σποτ, μιας κινηματογραφικής παραγωγής ή για την προβολή σε φυσικό χώρο (κατάστημα, εκθεσιακό περίπτερο, pop-up store, κτλ).

ελληνικοι σιδηροδρομοι

Αποκλειστικός σχεδιασμός σταθμών των ελληνικών σιδηροδρόμων, κτηρίων και εγκαταστάσεων σιδηροδρομικού ενδιαφέροντος, καθώς και μηχανών
& βαγονιών ΟΣΕ, σε κλίμακα 1:87. Όλα τα είδη σχεδιάζονται από την ομάδα μας και παράγονται συνδυάζοντας διαφορετικές τεχνικές και υλικά, όπως CNC-Laser κοπές πλέξι-γκλας, φωτοχάρακτα μέταλλα, τρισδιάστατες εκτυπώσεις σε pla ή ρητίνη, κτλ.

επισκεψη στο εργαστηριο μας

Ελάτε να μας γνωρίσετε στον χώρο του εργαστηρίου μας και να δείτε από κοντά δείγματα της δουλειάς μας στη φάση της κατασκευής. Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σχετικά με το ενδιαφέρον σας και τις σχεδιαστικές απαιτήσεις του έργου σας. Δείτε ποιά είναι τα βασικά βήματα που ακολουθεί η ανάθεση ενός έργου.

1. συζητηση

Συζητάμε σχετικά με το ενδιαφέρον σας ώστε να γνωρίσουμε τις παραμέτρους του έργου σας (είδος, μέγεθος, κλίμακα, κτλ) και να προσδιορίσουμε τις απαιτήσεις (υλικά, χρόνος παράδοσης, κτλ)

2. σχεδιασμος

Αναλύουμε την διαδικασία σχεδιασμού και τυχόν απαιτήσεις για προσχέδια, προπλάσματα (εάν είναι απαραίτητα), αρχιτεκτονικά σχέδια, αρχεία τρισδιάστατου σχεδιασμού, κτλ που θα μας χρειαστούν.

3. κατασκευη

Με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού ξεκινά η κατασκευή. Θα σας κρατάμε ενήμερους στέλνοντας φωτογραφικό υλικό με την πρόοδο εκτέλεσης του έργου. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα να επισκέπτεστε το εργαστήριο μας κατά την ολοκλήρωση της κάθε φάσης.